Ga naar hoofdinhoud
Van onze partners

Hoe brengt u alle data in uw bouwbedrijf samen?

Maakt u gebruik van verschillende apps en programma’s in uw bouwbedrijf en bent u daardoor het overzicht kwijt? Vindt u het lastig om data uit verschillende bedrijfsprocessen samen te brengen, voeren medewerkers data dubbel in en werken ze niet in dezelfde bestanden?  U bent niet alleen; veel bouwbedrijven worstelen met allerlei losse ‘data-eilandjes’ die niet met elkaar in verbinding staan. Gelukkig is het mogelijk dit probleem aan te pakken door te investeren in toekomstbestendige software! Waarmee moet u rekening houden als u op zoek gaat naar een moderne oplossing? Dat leest u hier!

Maak gebruik van een totaaloplossing voor de bouw

Wist u dat 70% van de bedrijven in de bouw verschillende softwarepakketten gebruikt? Dit is een groot knelpunt. Deze softwarepakketten staan slechts gedeeltelijk met elkaar in verbinding. Daardoor ontbreekt realtime inzicht op alle data. Met een geïntegreerd ERP-systeem brengt u alle data samen en zorgt u voor duidelijkheid en uniformiteit in de organisatie.

Kies een ERP-systeem op basis van vertrouwde Microsoft-technologie

Veel bouwbedrijven gebruiken Microsoft-programma’s zoals Word, Microsoft Teams, Excel en SharePoint. Wanneer u kiest voor een ERP-systeem op basis van het Microsoft-platform, verbindt u programma’s gemakkelijk met elkaar. Bovendien bent u ook altijd up-to-date dankzij updates van Microsoft en is het systeem erg gebruiksvriendelijk door de herkenbare look & feel.  

Kies voor softwarepartner met een duidelijke toekomstvisie

Kies een partner die niet alleen vandaag een oplossing biedt, maar die u ook over vijf jaar verder helpt met innovatieve software. Hoe zien de ontwikkelplannen van een potentiële softwarepartner eruit? Vraag bijvoorbeeld naar de roadmap van een softwarepartner, zo ziet u snel hoe innovatief een bedrijf écht is.

Meer weten over deze toekomstbestendige digitale oplossing voor de bouw?

Benieuwd hoe een geïntegreerde softwareoplossing eruitziet en hoe u al uw bedrijfsprocessen vanuit één systeem beheert? Dat vertellen we u tijdens de gratis webinar ‘Is uw organisatie klaar voor digitalisering?’ op donderdag 3 november 2022 om 14.00 uur.

Wat komt aan bod in deze webinar?

  • Hoe u processen in de bouwnijverheid verbetert met digitale oplossingen;
  • Handige tools om de communicatie met ketenpartners te verbeteren;
  • Alles over de ideale digitale werkplek voor de bouw en de toegevoegde waarde voor uw bedrijf;
  • Praktische voorbeelden van oplossingen ontworpen met het Microsoft Power Platform.

Aanmelden doet u op onze website!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.