Ga naar hoofdinhoud

Webinar over hybride warmtepomp

Terugkijken

Hoe werkt een hybride warmtepomp op zijn best, en op welke manier kun je als installateur de techniek het best in de markt zetten?

Op dinsdag 12 oktober gaan experts van groothandel Rensa Verwarming & Ventilatie en Remeha een uur lang hun kennis delen over de hybride warmtepomp. De combinatie tussen cv-ketel en warmtepomp staat aan de vooravond van een echte doorbraak. De verwachting is al dat dit jaar er een verdubbeling is van het verkochte aantal toestellen. Daarnaast hebben zowel fabrikanten, installatiebranche als de overheid de ambitie om het aantal geplaatste hybride opstellingen komende jaren fors te vergroten. Lees daarvoor dit rapport.

Regeling en verkoop

Maar hoe werkt de warmtepomp nu op een goede manier samen met de cv-ketel? Wat zijn aandachtspunten voor ontwerp, uitvoering en onderhoud? Hoe kun je de installatie op de beste manier inregelen? En hoe speel je als installateur in op de juiste momenten om de techniek en de meerinvestering te verkopen?

Deze vragen worden op 12 oktober beantwoord in Studio Eisma door Rick Bruins en Ronald Schipper van Remeha, en Frank Dimmendaal en Matthias Stukker van Rensa Techniek, het adviesbureau binnen de technische groothandel.

Aanmelden voor deze sessie is kosteloos na inschrijving en kan via deze link.

Lees hier hoe fabrikanten de rol van de hybride warmtepomp voor de komende tien jaar voorzien.

Meld je ook aan voor dit webinar: