Ga naar hoofdinhoud
Bouwfouten

Flexibele schoorsteen

De flexibele buis die uit de schoorsteen steekt is duidelijk geen gecertificeerde dakdoorvoer. Het is niet precies duidelijk wat er op aangesloten is, maar zo hoort het zeker niet.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

5 reacties op “Flexibele schoorsteen

 • Theo.R

  Eenzelfde gevalletje kwam al eerder langs op 11 juni 2018 met lezers-commentaar dat de “onnozelheid” van de vermeende bouwfout vertaalde. Kom op redactie: de kwaliteit van de papieren versie van “Bouwwereld” moet een uitdaging zijn voor jullie. Neem aan dat jullie professionals willen bedienen en geen doe-het-zelvers.

 • Anko Holthuis

  Sorry, maar de naam Ron werd steeds veranderd in Ton

 • Anko Holthuis

  Helemaal eens met Ton bedoelde ik.

 • Anko Holthuis

  Helemaal eens met Ton. Niets aan toe te voegen.

 • ron

  Dit is niet de site kluswereld. het lijkt me dat we op een site als bouwwereld in de rubriek fouten gemaakt door bouwers behandelen. Dan horen daar dergelijke fotos in deze rubriek niet thuis. Het mag overduidelijk zijn dat dit niet de situatie was ten tijden van de oplevering van onderhavige woning met schoorsteen.

  Wanneer gaan jullie serieus met deze an sich potentieel zeer leerzame rubriek voor de bouw goe gemeente om. Op deze wijze slaan jullie de plank mis en of begaan jullie een fout. Hoop dat in 2021 hier een frisse wind door de rubriek gehad. Wat dat betreft Wens ik een ieder het beste voor het komend jaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.