Reclame

Bouwfout reclame

Deze woningen krijgen speciale eigen tegels als kenmerk boven de voordeuren. Die tegels zijn nog in de maak. De bouwer bedacht een creatieve oplossing: hardschuim isolatie in de afmeting van de tegel. Kun je gewoon doormetselen en past de tegel naderhand altijd precies. Vraag is natuurlijk hoeveel de leverancier bijdraagt aan deze reclame.

8 reacties

 1. TheoR zegt:

  Zou het misschien zink zijn? Dat roest niet, dat heet zinkoxide. En als het dan een quasi-monument is dan had de bevestiging met bijbehorende details ook wat beter gekund. De deuk is overigens een echte deuk en vervolmaakt het treurige tafereel. Daar doet de blauwzweem niets aan af.

 2. Fraaie HWA ook, nu al butsen en roest?

 3. Arend zegt:

  De blauwige kleur van de foto is het gevolg van een verkeerd ingestelde kleurtemperatuur, dat geeft inderdaad een wat viezige en fletse indruk.

 4. Leon zegt:

  Iets meer aandacht aan die omkadering rondom de voordeur (waarom die armoedige lekdorpel er boven?), andere raamdorpel (of op z’n minst een andere kleur) en wat meer finesse in de kozijnprofilering bij de paneelvulling. Kleine moeite, groot gebaar. Het geheel maakt nu een wat viezige en fletse indruk, jammer…

 5. TheoR zegt:

  Zo vaak zal die vlag niet uithangen. Zo’n surrogaat monumentaal pandje stemt treurig! Op alle kwaliteit is bezuinigd. Details en materialisering als van een woningwetwoning uit de 70er jaren.

 6. . zegt:

  Zou me meer storen aan de vlaggenstok die dadelijk voor deze mooie speciale steen zit.

 7. weedee zegt:

  Wat zal het goed gaan in bouwend Nederland als dit de rubriek “Bouwfouten” haalt….

 8. rb zegt:

  @redactie, graag verwijderen uit deze rubriek.

Geef een reactie

Regels voor reageren op Bouwwereld.nl

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Naar archief