Ga naar hoofdinhoud
Bouwfouten

Rookgas

De aannemer en installateur van deze verbouwing zagen er geen probleem in om de cv met de afvoer op de zolderverdieping te laten draaien. Terwijl de bewoners met een baby daar direct onder lagen te slapen. Gelukkig viel de cv in storing en kwam er een andere installateur bij om een eind te maken aan deze situatie.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

4 reacties op “Rookgas

 • J. Oudshoorn

  Er hangt helemaal geen borde bij, wie er aan het knoeien is geweest, en ook geen begroting.
  Jullie suggesties snijden geen hout.
  Ook[juist] Hollandse aannemers of diue zich er voor uitgeven, is vaak knoeien op het lijf geschreven. En opdrachtgevers willen maar niet begrijpen dat enige externe controle zijn vruchten afwerpt.
  Verder: het goedkoopste is niet [ver]bouwen.

 • Theo.R

  Bot foutje op de late zaterdagavond: regel 7 van mijn epistel, voor “bod” te lezen “bot”.

 • Theo.R

  Bas, ik begrijp de onderliggende ergernis van waaruit je deze reactie schrijft. Toch wil ik een lans breken voor de serieuze “Smolareksen” die ik op de werkvloer heb mogen ontmoeten. Kerels uit Polen en het voormalige Oost-Duitsland die uit pure nood om hun gezin hier bij ons wekenlang afzien met lange dagen en walgelijk slechte huisvesting. Vaak goede vaklui. Af en toe naar huis om het zuurverdiende (vaak schamele) geld af te geven en daarbij zelf als een monnik te leven. Veel van onze landgenoten hebben nog steeds de VOC-mentaliteit: zuinig tot op het bod en een ander niets gunnen. Gevolg: Nederlandse beunen met in hun kielzog de “Smolareksen” die jij op de korrel hebt of helaas ook al omgekeerd. Een serieuze opdrachtgever huurt serieuze adviseurs in en vervolgens, na een serieuze aanbesteding, serieuze aannemers/installateurs. Dat alles tegen een serieuze beloning. Gun een ander ook iets en je krijgt waar je recht op hebt!

 • bas

  was het een aannemer, of was het Smolarek met z’n kornuiten die kunnen stucen, timmeren, CV, electra en wel ja joh wij kunnen ook zolder voor half geld verbouwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.