Ga naar hoofdinhoud
Bouwfouten

Ventilatie van getimmerde goot

Dat getimmerde goten geventileerd moeten worden is algemeen bekend, maar om er ventilatieroosters in te plaatsen die de meeste mensen in de toilet/badkamer gebruiken gaat wel heel ver. Vraag me wel af of hier ongedierte zit.

Deze bouwfout werd ingestuurd door een lezer van Bouwwereld.nl. Heeft u ook een bouwfout? Zend hem hier in.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

5 reacties op “Ventilatie van getimmerde goot

 • ron

  Mensen in plaats van af te geven op Theo: hij geeft terecht goede input met zijn vakkennis waarop menigeen hier jaloers mag zijn. Dat de redactie weinig notie neemt van de opmerkingen hier geplaatst vind ik veel kwalijker. De bouwwereld van weleer had en heb ik hoog zitten. Om dan een rubriek waar we heel veel van zouden moeten kunnen leren. (we leren nog iedere dag, hoe oud we ook mogen zijn, althans ik wil nog altijd meer kennis en ervaring vergaren) een invulling te geven zoals de afgelopen jaren met klus- hobby pruts bouwsels, dan mag je gewoon stellen dat de redactie van bouwwereld hier de plank gewoon mis slaat. En met een rubriek en met faalkosten van gemiddeld 6,5% in de bouw moet een dergelijke rubriek wekelijks een leermomentje toch voor het voetlicht gebracht kunnen worden

 • Bertus Kokkelman

  @janssen

  Theo.R is een verzuurde oude man die leeft in het verleden toen zijn kennis nog relevant was. Hij roept al tijden dat hij niet meer kijkt maar kan de stap maar niet nemen omdat hij nog steeds vind dat het zijn plicht is te reageren om de jonge garde te leren hoe het wel moet.

 • Janssen

  Beste Theo,

  Eet jij elke dag bij het ontbijt een citroen? Je reageert vrijwel onder elke bouwfout negatief.. waarom kijk je nog als het je toch niet aanstaat?

  Mr. Janssen

 • ron

  @ theo helemaal mee eens. je zou begin februari kijken dat is half februari geworden . Ik denk dat je echt in december nauwelijks wat gemist heb.

  @redactie ik zou zeggen stop ermee

 • Theo.R

  Dit is meer een bouwval dan een bouwfout. Slopen lijkt de beste optie. Reageren op het veronderstelde probleem is puur giswerk. Professionals in ons vak hebben wel zinniger dingen te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.