Ga naar hoofdinhoud
Bouwtechniek

Brandveilige gevels: feit of fictie?

Op donderdag 20 september organiseert Kingspan de zevende editie van het Fire Seminar op de Twente Safety Campus van Troned in Enschede. Hierbij staat de brandveiligheid van gevels centraal. Er wordt op dit moment veel gesproken over de brandveiligheid van gevels. Sprekers uit binnen- én buitenland belichten de urgentie van brandpreventie, de risico’s van de huidige Nederlandse regelgeving en het belang van grootschalig testen van gevels.

Seminar brandveilige gevels

Daan Jansen (Senior Fire Safety Consultant bij Royal Haskoning DHV), Rudolf van Mierlo (Adviseur Brandveiligheid bij DGMR) en Roy Weghorst (Head of Regulatory Affairs – Fire bij Kingspan) nemen een lezing voor hun rekening.
Daarnaast deelt Fire Protection Manager Merlyn Forrer van de Greater Manchester Fire & Rescue Service zijn praktijkervaringen met grote gebouwbranden.

Demonstratie brandtest op gevelopstelling

Het programma wordt afgewisseld met demonstraties van realistische brandsituaties zoals een brandtest op een gevelopstelling waarbij de invloed van een wijziging in gevelopstelling door middel van 2 geveltesten wordt gedemonstreerd.

Dagvoorzitter is interviewer Frénk van der Linden. Het Fire Seminar wordt georganiseerd voor brandexperts, brandweer, verzekeraars, gebouwbeheerders en adviesbureaus. Deelname is gratis. Aanmelden kan hier

Meer informatie is te vinden op www.fireseminar.nl

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.