Ga naar hoofdinhoud
Bouwtechniek

Uitgesteld: Duurzaam ontwikkelen, bouwen en onderhouden van parkeergarages

Het seminar ‘Duurzaam ontwikkelen, bouwen en onderhouden van parkeergarages’ dat gepland staat op 16 april 2020 in congrescentrum De Eenhoorn in Amersfoort, wordt uitgesteld vanwege de maatregelen die thans door overheden en bedrijfsleven worden genomen om de “corona-crisis” te kunnen beheersen.

Zodra dit mogelijk en verantwoord is, zal een nieuwe datum – mogelijk nog vóór de zomervakantie – bekend gemaakt worden.

Duurzaamheid: misschien wel het meest gebruikte woord in alle goede voornemens en beleidsplannen die we in de bouwsector tegenkomen. Maar bij mooie woorden alleen kunnen we het niet laten. Naar aanleiding van een project dat in 2016 binnen de onderhoudssector werd gestart op het gebied van Duurzaam Onderhoud van parkeergarages, zal dit thema tijdens deze middag verder worden uitgediept door sprekers uit de hele bouwketen.

Ligt bij het ontwikkelen en bouwen doorgaans wat meer de focus op het gebruiken van duurzaam geproduceerde materialen, op circulariteit en op het beperken van de afvalstromen, zal in de gebruiks- en onderhoudsfase vooral het borgen en zo mogelijk verlengen van de levensduur van garages voorop staan.

Het is voor het eerst dat in een dergelijke levenscyclus-benadering de gehele bouwketen hierover met elkaar spreekt. De organisatie verwacht daarom een zeer inspirerende middag die door interessante sprekers met aansprekende voorbeeldprojecten zal worden gelardeerd.

Doelgroepen

Voor deze middag hebben de volgende organisaties aangegeven uitnodigingen onder hun leden te zullen verzenden: NEPROM, NEVAP, IVBN, Bouwstenen voor Sociaal (gemeentelijk vastgoed), Vexpan, Coöperatie Parkeerservice, VBR, Vabor, VLB en Betonvereniging.

Kosten

Voor het bijwonen van deze interessante middag vragen wij een bijdrage van € 145,00 excl. btw per persoon.

Voor een beperkt aantal bedrijven of leveranciers die deze middag willen ondersteunen is er een gelegenheid om in de foyer een kleine stand in te richten waar zij de deelnemers vóór, tijdens en na de lezingen (borrel) verder kunnen ontmoeten. De kosten daarvan bedragen € 750,00 excl. btw (inclusief 2 toegangskaarten).

Wilt u aan deze middag deelnemen?

Zodra het programma definitief is, zal via diverse brancheorganisaties een officiële uitnodiging worden verspreid. Mocht u daar niet op willen wachten, kunt u zich alvast aanmelden per e-mail bij: info@vbr.nl. Ook bedrijven die een kleine standruimte zouden willen reserveren kunnen hier terecht.

Wanneer? Donderdagmiddag 16 april 2020
Waar? Congrescentrum de Eenhoorn, Amersfoort.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.