Ga naar hoofdinhoud
Bouwtechniek

Inschrijving Waterinnovatieprijs geopend

Meer piekbuien, langere periodes van droogte en ambitieuze energiedoelstellingen: het werk van de waterschappen kent grote uitdagingen. Heb jij een vernieuwend en baanbrekend idee op het gebied van water? Zend jouw innovatie dan in voor de Waterinnovatieprijs 2017, en misschien maakt jouw idee waterbeheer beter, duurzamer en goedkoper.

Waterinnovatieprijs

De Unie van Waterschappen en de NWB Bank reiken ieder jaar de Waterinnovatieprijs uit in de categorieën Waterveiligheid, Schoon water en Voldoende water. Dit jaar is daar de categorie Energie en waterschappen bijgekomen.

Naar een duurzaam Nederland

Gemeenten, provincies en waterschapen slaan de handen ineen om Nederland energieneutraal, klimaatbestendig en circulair te maken. Zij roepen het Rijk, bedrijven, organisaties en inwoners op om mee te doen. De waterschappen willen in 2020 minstens 40% van het eigen energieverbruik zelf duurzaam produceren en streven ernaar volledig energieneutraal te worden. Vernieuwende ideeën en initiatieven op het gebied van duurzame energieopwekking en energiebesparing bij de waterschappen, zijn dan ook van harte welkom.

Inschrijven kan via de website.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.