Ga naar hoofdinhoud

Premium FAQ

Onlangs heeft Bouwwereld.nl een Premium online omgeving gekregen. In deze Premium omgeving vindt u exclusieve artikelen, alle digitale versies van het magazine en vele andere extra’s. Een Premium artikel is een uitgebreid journalistiek artikel met inhoudelijk diepgang dat alleen toegankelijk is voor abonnees van een digitaal abonnement.

Bent u geen abonnee of wilt u zich niet registreren dan verandert er een deel. De nieuwsberichtgeving op de site blijft gratis voor iedereen toegankelijk. Een tweede deel van de website is alleen toegankelijk voor digitale abonnees.

Abonnementen

U kunt zich via de website of via onze klantenservice abonneren via: abonneren@eisma.nl of telefoonnummer 088 – 22 66 648. Bekijk alle abonnementsvormen op www.bouwwereld.nl/abonneren.

Er zijn een aantal abonnementsvormen:

– Digitaal

– Compleet

– Proefabonnement, 3 dagen gratis toegang

– Papieren vakblad

Bekijk alle abonnementsvormen op www.bouwwereld.nl/abonneren/.

Wanneer u een abonnement afsluit via de website van Bouwwereld.nl of via de klantenservice, dan ontvangt u een factuur per email of post. Ook kunt u kiezen voor een betaling via iDeal.

U kunt uw relatienummer vinden op de wikkel van het magazine of, wanneer u kunt inloggen op Bouwwereld.nl, onder ‘Mijn gegevens’. U kunt ook contact opnemen met onze klantenservice via: abonneren@eisma.nl of telefoonnummer 088 – 22 66 648.

Ook als u niet in Nederland of België woont, kunt u gewoon een abonnement nemen. Bij een abonnement in combinatie met het papieren magazine zijn wij, door de hogere verzend- en handlingskosten, genoodzaakt een aangepast tarief te rekenen. Neem contact met ons op voor het voor u geldende tarief (afhankelijk van de verzendkosten naar betreffende land). Voor het digitale abonnement worden vanzelfsprekend geen extra kosten in rekening gebracht.

Nee, tenzij expliciet anders vermeld, zijn alle abonnementen die u afsluit tot wederopzegging en worden deze automatisch verlengd.

U kunt uw abonnement zowel telefonisch als per e-mail of schriftelijk opzeggen via onze klantenservice. Houd rekening met een opzegtermijn van één maand voor afloop van uw abonnementsperiode.

Heeft u al een abonnement op Bouwwereld.nl en wilt u overstappen naar een ander abonnement? Neem contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag verder.

E-mail: abonneren@eisma.nl of telefonisch 088 – 22 66 648.

Voor het doorgeven van adreswijzigingen of klachten over de bezorging kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail: abonneren@eisma.nl of telefonisch 088 – 22 66 648.

Premium account

Bij een Compleet abonnement ontvangt u het magazine, heeft u onbeperkt toegang op Bouwwereld.nl, kunt u alle digitale versies inzien en ontvangt u onze nieuwsbrieven en specials zoals Werkkleding en Veiligheid, etc.

Een deel van onze informatie op de website is alleen toegankelijk voor abonnees met een digitaal abonnement. Dit is de zogenaamde Premium omgeving. Heeft u nu geen toegang tot de Premium omgeving, maar wilt u dit wel? Sluit dan een abonnement af. Op de website Bouwwereld.nl kunt u alle soorten abonnementen vinden: www.bouwwereld.nl/abonneren.

Een deel van de website blijft vrij toegankelijk; hier hoeft u niet voor in te loggen en een (betaald) abonnement voor af te sluiten. Echter, een deel van de website is sinds 2015 enkel toegankelijk voor digitale abonnees van Bouwwereld.nl; zij hebben toegang tot de gehele website. Deze abonnees hebben toegang tot exclusieve artikelen en kunnen BouwwereldNL. U kunt op elk moment ook een digitaal abonnement afsluiten.

In de toekomst zullen wij steeds meer (nieuwe) informatie vanuit onze redacties toevoegen op dit besloten deel van de website. Hiermee sluiten wij aan bij de trend om steeds meer vakinformatie van onze redactie online beschikbaar te hebben voor de professional.

Op de website van bouwwereld.nl kunt u alle soorten abonnementen vinden: www.bouwwereld.nl/abonneren.

Een account is voor één gebruiker. Het account voor uw digitale abonnement is voor u persoonlijk en gekoppeld aan uw persoonlijke (bedrijfs)gegevens. Het is niet toegestaan uw inloggegevens intern of extern te verspreiden. Bent u geïnteresseerd in een inlog voor meerdere personen van uw organisatie, neem dan contact op met onze klantenservice via: abonneren@eisma.nl of telefoonnummer 088 – 22 66 648. Wij maken graag een aantrekkelijk voorstel voor uw bedrijf.

Er is op dit moment geen beperking in het aantal apparaten waar u tegelijk mee kunt inloggen.

De bevestigingsmail om uw account te activeren kan in de spamfolder terecht komen. Is dat ook niet het geval, neem dan contact op met onze klantenservice via: abonneren@eisma.nl of telefoonnummer 088 – 22 66 648.

Op onze website vindt u nieuws, dossiers, achtergrondinformatie en vakinformatie, op een aantrekkelijke manier gepresenteerd en voorzien van duidelijke zoekfunctie.

Een deel van de website is gratis toegankelijk, een ander deel bevat Premium artikelen, welke alleen te lezen zijn met een digitaal abonnement.
Het online vakblad is een 1-op-1 kopie van ons papieren magazine. Het papieren vakblad ontvangt u van ons wanneer u een (betaald) abonnement heeft op ons vakblad of wanneer u een Compleet abonnement bij ons afneemt (online toegang + papieren vakblad).

Digitale abonnees ontvangen niet het papieren vakblad, maar hebben wel inzage in de digitale versie hiervan.

Websitebezoekers zonder digitaal abonnement hebben geen toegang tot de digitale vakbladen.

Uw gegevens zijn terug te vinden onder ’Mijn gegevens’ op de website van Bouwwereld.

U kunt uw abonnement online omzetten bij ‘Mijn gegevens’. U kunt ook contact opnemen met de klantenservice via abonneren@eisma.nl of telefoonnummer 088 – 22 66 648.

Ja, wij houden bij welke categorieën en tags u vaak leest. Ook kunt u in je account terugzien welke Premium artikelen u gelezen heeft. Dat doen we zodat wij u steeds beter kunnen bedienen met content die aansluit bij uw interesse en leesgedrag. Dit is content dat gemaakt door onze journalisten, maar kan ook relevante content van onze partners zijn. Het kan ook zijn dat u advertenties te zien krijgt die aansluiten bij de content die u leest. Door uw klikgedrag krijgen wij ook een beter beeld van onze lezersgroep en kunnen we Bouwwereld.nl nog beter maken.

Nee, wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om. Wij kunnen u wel af en toe zorgvuldig door ons geselecteerde content van onze partners aanbieden.

Inloggen

Als u uw wachtwoord bent vergeten, klikt u op ´Wachtwoord vergeten` bij het inlogscherm. U komt dan op een pagina waar u de stappen kunt volgen. U kunt ook contact met ons opnemen via abonneren@eisma.nl of telefoonnummer 088 – 22 66 648.

Bij een foutieve inlogpoging ontvangt u een link die u naar de ‘Wachtwoord vergeten’-pagina verwijst.

U kunt uw wachtwoord wijzigen bij ´Mijn gegevens´.

U kunt uw e-mailadres wijzigen bij´Mijn gegevens´.

Als u een nieuw e-mailadres heeft, kunt u uw oude e-mailadres veranderen in uw huidige/nieuwe e-mailadres. Hiervoor dient u eerst in te loggen met uw oude e-mailadres en wachtwoord. Bij ‘Mijn gegevens’ kunt u vervolgens uw e-mailadres wijzigen naar uw huidige/nieuwe e-mailadres.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.