Ga naar hoofdinhoud
Vakprijzen

Negen innovaties genomineerd voor BouwBeurs Awards 2023

Negen innovaties zijn genomineerd voor de BouwBeurs Awards. De jury ziet in de inzendingen veel aandacht voor duurzaamheid, efficiëntie, schaalbaarheid en toekomstbestendigheid. “De inzendingen zijn in lijn met de trends waarmee de bouwsector komend jaar te maken krijgt”, aldus de jury. Bezoekers aan BouwBeurs kunnen alle nominaties op de beursvloer zien.

De jury maakt de winnaars bekend op de openingsdag van BouwBeurs 2023, die van maandag 6 tot en met vrijdag 10 februari 2023 plaatsvindt in Koninklijke Jaarbeurs in Utrecht. Exposanten op BouwBeurs 2023 konden hun innovaties voorleggen aan de vijfkoppige jury. De juryleden beoordeelden de inzendingen op onder meer duurzaamheid, innovatie en schaalbaarheid. Inzendingen maken kans op een award in een van de drie categorieën: circulariteit, slim & efficiënt en vakmensen zaken. Per categorie zijn drie projecten genomineerd.

Nominaties

De genomineerden zijn:

Categorie circulariteit

Categorie slim & efficiënt

Categorie vakmensen zaken

Uitgebreide beschrijvingen van de genomineerden en het juryoordeel is beschikbaar in het juryrapport. Bekijk hier het volledige juryrapport.

Publieksprijs

Naast de juryprijzen wordt ook een publieksprijs uitgereikt. Stemmen op de persoonlijke favoriet kan vanaf 3 januari 2023 via de website www.bouwbeurslive.nl

Lees ook:

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.