Ga naar hoofdinhoud

Badkamerrenovatie pakt beroerd uit

badkamerrenovatie

Na lang sparen is besloten een badkamerrenovatie uit te voeren: de kleine badkamer wordt uitgebreid en voorzien van alle mogelijke luxe. Bij oplevering past de bewoner niet onder de regendouche en hangt het toilet veel te laag.

Premium artikel

Je wilt een  Premium   artikel lezen.

 

Digitaal Basis

Onbeperkt  Premium   artikelen lezen vanaf €7,29 per maand

Bekijk de aanbieding

3 reacties op “Badkamerrenovatie pakt beroerd uit

  • Theo.R

    Beste Tonny,
    Je hebt terecht commentaar op de “uitvoerder” van dit hoogstandje. Toch is volgens mij de grootste brokkenpiloot de opdrachtgever. Een relatie tussen opdrachtgever en uitvoerder/aannemer berust op wederzijds respect. Je bent serieus over wat je wilt en je gunt een serieuze partij een eerlijke prijs voor zijn prestaties. Het enige probleem daarbij is dat zulks doorgaans iets meer kost. Misschien dan ook een adviseur inhuren. Goedkoop is vrijwel altijd duurkoop. Dubbeltje eerste rang blijkt een hardnekkig misverstand en dan is geen enkel vermaak zo leuk als leedvermaak.

  • Inderdaad een amateur,je moet de klant vooraf heel goed informeren en er rekening mee houden wat gij niet wilt wat u geschied doe dat een ander niet.

  • Theo.R

    Vast en zeker een goedkope klungel via internet besteld. Wanneer je dan niet onder de regendouche past en het toilet te laag hangt(?) dan ben je ongetwijfeld langer dan de gemiddelde persoon. Reden genoeg om met de partij die je het gunt om je badkamer te renoveren om de tafel te gaan zitten. Niet gebeurd?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *