Ga naar hoofdinhoud
Bouwschade

Blazen in verlijmde pvc-stroken

Circa driekwart jaar na oplevering van een zorgcomplex wordt schade vastgesteld aan diverse vloeren die zijn afgewerkt met verlijmde pvc-stroken. In de pvc-stroken tekenen zich blazen en oneffenheden af. TechnoConsult doet onderzoek naar de oorzaak.

Premium artikel

Het artikel dat je probeert te lezen is een  Premium  artikel
 Premium  artikelen zijn alleen toegankelijk voor premiumleden én abonnees van Bouwwereld.

Digitaal basis

Voor slechts € 7,29 per maand sluit je al een  Premium abonnement af. Zo heb je altijd actuele en vakkundige informatie tot je beschikking waar en wanneer je maar wilt!

Bekijk de aanbieding 

2 reacties op “Blazen in verlijmde pvc-stroken

  • Theo.R

    Geachte redeactie; dank voor het leesbaar plaatsen van dit artikel. Leuk om nu te kunnen lezen dat mijn eerdere commentaar aardig in de richting was. Niet dat ik zo slim ben maar een oorzaak als hier voor dit probleem ligt voor de hand: mensen leren niet!

  • Theo.R

    Komt er eens een echte bouwfout langs, kunnen wij er niet op reageren tenzij wij een offerblok sponsoren. Wedden dat het hier iets te maken heeft met dampspanning in de ondervloer. Ook leuk wellicht wanneer een anhydrietvloer met droogschade gerepareerd wordt met een kunstharsmortel die vervolgens weer reageert met de kunststof vloerbedekking?! Kom op redactie en licht een tipje van de sluier op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.