Ga naar hoofdinhoud
Bouwfouten

Hoog

Verticale lijnen accentueren de hoogte. En met zo’n steile kap krijg je al snel grote loketten, maar zo hoog als hier hoeft het toch niet echt. En de hwa had juist wel wat langer gemogen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

5 reacties op “Hoog

 • jan

  onzin, de loketten hadden echt niet een laag minder gekund, loketten moeten minimaal 6 cm zijdelinkse overlapping hebben en het opgaande lood wat vanaf de pannen komt moet ook 8 cm overlap hebben, als de loketten 1 laag lager gegaan waren was de overlapping niet meer voldoende geweest

 • steven

  Inderdaad, dat is jammer van de met goede bedoelingen vormgegeven (gevel(s).
  Aan de andere kant: het had m.i., met een beetje creatief denkwerk, een beetje minder gekund met de dakdoorvoeren. Er zijn binnen nog geen 2 m2 drie stuks zichtbaar! Bouwfout? niet echt, maar waarschijnlijk niet goed voorzien en/of onvoldoende op tekening uitgezocht door de architect/vormgever.

 • Albert

  wil met een ’t’ . Sorry

 • Albert

  Bij deze schuinte van het dak kan het niet anders! Als de redactie vindt dat ze korter kunnen dan krijg je meer loketten. Het is maar net wat je wil / waar je voor kiest.
  en de HWA is idd te kort!

 • Wim

  Jammer, de vertanding van het metselwerk lijkt aan de schaduwlijnen te zien, ook slecht uitgevoerd, in tegenstelling tot de kopgevel waar het wel netjes is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.