Ga naar hoofdinhoud
Houtbouw, Prefab

Bijna 40 jaar customized Industrialisation

In één van de hallen bouwen ze de modules voor Juf Nienke, het nieuwe houten woongebouw in Amsterdam met 61 woningen, waarvan de helft voor middenhuur, naar ontwerp van RAU en SeARCH Architects. In een andere hal wordt aan wel dertig vakantiehuizen tegelijk gewerkt voor vakantieparkonderneming Qurios. In elke gewenste vorm en maat. Barli biedt ook een eigen woningconcept aan, Barli Base. Maar het basisprincipe is en blijft: bouwen wat de klant wil.

Het Udense Barli dankt zijn naam aan een combinatie van de namen van de oprichters, Bart en Lieke Cuijten. Die begonnen in 1986 een bedrijf in bouwketen en verplaatsbare units. Modulair en verplaatsbaar zijn altijd vaste waarden gebleven bij het bedrijf. Maar daar kwam al snel maatwerk bij en het voldoen aan het Bouwbesluit. Robert van der Doelen is een van de drie directeuren.

Premium artikel

Het artikel dat je probeert te lezen is een  Premium  artikel
 Premium  artikelen zijn alleen toegankelijk voor premiumleden én abonnees van Bouwwereld.

Digitaal basis

Voor slechts € 7,29 per maand sluit je al een  Premium abonnement af. Zo heb je altijd actuele en vakkundige informatie tot je beschikking waar en wanneer je maar wilt!

Bekijk de aanbieding 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.