Ga naar hoofdinhoud
Bouwtechniek

Kennis delen in passiefhuiscentrum

In Deurne bevindt zich sinds kort een passiefhuiscentrum. Het centrum, een initiatief van Pladeko Ramen en Deuren BV, is bedoeld als plaats waar zowel particulieren als professionals terecht kunnen voor informatie en producten met betrekking tot energiebesparend bouwen of verbouwen.

Er is een showroom met energiebesparende deuren en kozijnen, bouwsystemen, zonweringen, afwerkingsmaterialen, ventilatie- en klimaatsystemen en isolatiematerialen. Daarnaast biedt het passiefhuiscentrum ook bouwbegeleiding en advies. Het centrum wordt gesteund door de Stichting Passief Bouwen. Bedrijven en instanties die meewerken zijn onder andere Relius Nederland BVBrink Climate Systems BV en IsoBouw Systems BV.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

3 reacties op “Kennis delen in passiefhuiscentrum

  • W.A.K De Jong

    Bij een garantie verhaal waarbij de luchtdichtheid niet no top was en waarbij verschillende kozijnen vervangen moesten worden was pladeko niet thuis. Uiteindelijk een zaak voor de geschillencommissie geworden, maar verder zal ik niet uitwijden want daar is dit forum niet voor bedoeld.

  • J.J. Buitenhuis

    Wij hebben een passiefhuis gebouwd met Internorm ramen en deuren van Pladeko. Wij zijn er erg tevreden over en hebben met glans de luchtdichtheidstesten gehaald.

  • W.A.K De Jong

    Goed initiatief, alleen zou ik me wel bedenken voor ik met pladeko in zee ging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.