Ga naar hoofdinhoud
Bouwtechniek

Webinars over verduurzaming schoolgebouwen

Snel bijgepraat worden over de aanpak van de verduurzaming van schoolgebouwen? Dat kan in een serie van zeven webinars. De webinars zijn bedoeld voor medewerkers huisvesting en vastgoed in het primair en voortgezet onderwijs en bij gemeenten.

De inhoud sluit aan bij de inhoud van de Sectorale Routekaart voor de verduurzaming van schoolgebouwen van de PO-Raad, VO-raad en VNG (oktober 2020). Aan de orde komen zaken als: wat is de opgave, hoe is het aan te pakken en wat is er nodig om de uitvoering aan de praat te krijgen? Dat gebeurt in 7 stappen. Elke maand een nieuwe stap. Voorafgaand kunnen deelnemers aangeven over welke stappen er vragen zijn. 

Stap voor stap

Bij elke stap krijgen de deelnemers toelichting, antwoord op vragen en tips en houvast om een eigen routekaart op te stellen. Dat wordt gedaan door experts en mensen uit de praktijk van scholen en gemeenten. Zo leren de deelnemers ook van elkaar en kunnen ze meteen met de betreffende stap aan de slag. Inschrijven is mogelijk voor alle 7 of voor de afzonderlijke webinars. De webinars worden georganiseerd door het platform Bouwstenen voor Sociaal en zijn gratis voor Bouwstenen-partners. Anderen betalen € 195,- per keer. Bouwstenen is een onafhankelijk platform voor en door het werkveld rond maatschappelijk vastgoed. Het platform werkt nauw met de PO-Raad, VO-raad en VNG samen.

Lees ook:

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.