Ga naar hoofdinhoud
Mijn Eerste

Het eerste horecapaviljoen van MxM architecture & design

Het eerste gebouw, een bijzondere opdracht of een speciale techniek. Deze rubriek belicht projecten en ambities van bevlogen architecten. Ditmaal het eerste horecapaviljoen van MxM architecture & design.

Het opvallende horecapaviljoen Locals in Geldermalsen is niet alleen het eerste gerealiseerde project van het jonge MxM architecture & design uit Beesd, het was zelfs de eerste prijsvraag waaraan het bureau ooit meedeed. Bijzonder was dat het bureau, dat bestaat uit de tweelingzusjes Marissa en Mariëtte van de Water, bijna volledige vrijheid had in het ontwerp. Het programma van eisen was heel overzichtelijk: een horecabestemming met een plattegrond van 250 m2 en een terras van 150 m2 en maximale hoogte van 5,5 meter. “Een droomopdracht, met nauwelijks verschil tussen het eerste schetsontwerp en het uiteindelijke paviljoen.”

Premium artikel

Het artikel dat je probeert te lezen is een  Premium  artikel
 Premium  artikelen zijn alleen toegankelijk voor premiumleden én abonnees van Bouwwereld.

Digitaal basis

Voor slechts € 7,29 per maand sluit je al een  Premium abonnement af. Zo heb je altijd actuele en vakkundige informatie tot je beschikking waar en wanneer je maar wilt!

Bekijk de aanbieding 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.