Ga naar hoofdinhoud
Bouwtechniek

Lunchbijeenkomst: NOM en nu dan?

Renda, kennisnetwerk voor professionals in de sociale woningbouw, organiseert de lunchbijeenkomst ‘NOM, en nu dan?’. Veel woningen worden volgens het Nul-op-de-Meter (NOM) principe gebouwd of gerenoveerd. Maar zeker in combinatie met de energieprestatievergoeding (EPV) begint het pas wanneer de woningen gereed zijn. Om goed te kunnen kijken hoe de woning presteert is datamonitoring nodig. Op 15 september delen Kemkens en BeNext samen met een corporatie hun leerervaringen, op basis van 2000 gerealiseerde NOM-woningen. Hoe hebben ze het aangepakt? Wat zijn de moeilijkheden rondom EPV? Hoe beheer je de datastromen? En hoe neem je bewoners mee in dit hele proces?

Energieprestatievergoeding (EPV)

Momenteel zijn er wijzigingen gaande in de EPV. In overleg met Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) streeft Renda ernaar om op 15 september een update over de veranderingen te presenteren. Op de website van RVO is de laatste informatie is te lezen.

Datum & tijd

Donderdag 15 september 2022
11.30 – 15.00 uur
Kenniscentrum Install One Oss

Aanmelden 

Voor informatie en aanmelden ga naar: renda.nl/nom-en-nu-dan. De bijeenkomst is gratis voor partners en leden van het Renda-netwerk.

Lees ook:

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.