Ga naar hoofdinhoud
Bouwtechniek

Seminars over het NOM-concept

Duurzaam Gebouwd organiseert op 1 en 9 november in respectievelijk Zwolle en Zaltbommel een seminarreeks over het NOM-concept. Corporaties, gebouweigenaren, projectontwikkelaars, aannemers, VVE’s, architecten, financierders, gemeenten en installateurs krijgen tijdens deze kosteloze seminars inzicht in het verduurzamen van de woningvoorraad (bestaande bouw en nieuwbouw) door middel van het NOM-concept.

Praktijkoplossingen voor renovatie en nieuwbouw

Wilt u uw woningvoorraad volgens het nul-op-de-meter-concept verduurzamen, maar twijfelt u over de juiste aanpak of technologieën en bent u benieuwd naar de ervaringen van anderen? De NOM-seminars staan in het teken van diverse praktijkoplossingen voor renovatie en nieuwbouw waarbij betaalbaarheid en gebruiksvriendelijkheid de hoofdmoot vormen. Wat zijn de successen en behaalde resultaten en hoe kunt u dit concept zelf toepassen? Diverse sprekers en interviews komen aan bod met onder andere Onno Dwars en Leen van Dijke als dagvoorzitter.

Gevelisolatie

In het programma komen thema’s als all-electric en gevelisolatie aan bod. Ook krijgt u inzicht in de toekomst van nul op de meter: nu is dit nog een keuze, wordt dit in de toekomst wettelijk of maatschappelijk verplicht? Daarnaast kunt u gelijkgestemden ontmoeten of met sprekers sparren tijdens de lunch.

Inschrijven kan via: www.duurzaamgebouwd.nl/dgnom. De seminars starten om 9:00 uur en duren tot 13:00 uur.

NOM-seminars

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.