Ga naar hoofdinhoud
Bouwtechniek

Voorselectie SchildersVakprijs bekend

De vakjury van de Nationale SchildersVakprijs 2015 heeft 36 projecten toegelaten tot de voorselectie. Deze projecten zijn nog in de race om te worden genomineerd en maken sowieso kans op de Klanttevredenheidspluim.

De voorselectie van 36 projecten, uit een totaal van 53 inzendingen, zijn projecten die voldoen aan de minimale eisen – ook qua verstrekte (beeld)informatie – die de vakjury stelt om verder te kunnen worden beoordeeld. Samen vormen zij een staalkaart van wat kwaliteitsschilderwerk in Nederland in zijn volle breedte anno nu voorstelt.

Klanttevredenheidspluim

Al deze voorgeselecteerde projecten maken kans op de Klanttevredenheidspluim. Die wordt bepaald door USP Marketing Consultancy aan de hand van een kwalitatief onderzoek onder de opdrachtgevers van deze projecten. De 36 projecten die zijn toegelaten tot de tweede fase van de Nationale SchildersVakprijs 2015 worden hier voorgesteld.

Negen nominaties

Ondertussen buigt de vakjury zich over de lastige taak om uit al deze voorgeselecteerde projecten negen nominaties te kiezen in de drie categorieën: nieuwbouwschilderwerk, onderhoudsschilderwerk, restauratie- decoratieschilderwerk.

Publieksprijs

Begin oktober zullen die nominaties bekend worden gemaakt en kan er via www.schildersvakprijs.nl stemmen op uw favoriete project voor de Publieksprijs.

Uitreiking

Op 29 oktober zullen alle prijswinnaars (Klanttevredenheidspluim, Jury- en Publieksprijs) van de Nationale SchildersVakprijs 2015 bekend worden gemaakt tijdens een feestelijke bijeenkomst in het voormalig klooster Bethlehem in het Brabantse Haren.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.