Ga naar hoofdinhoud
Bouwfouten

Kabel pv-omvormer door kozijn

De AC voedingskabel naar de pv-omvormer is door het kozijn van de voordeur geboord. Dat terwijl er zelfs een loze buis naar zolder beschikbaar was!

Deze bouwfout werd ingestuurd door een lezer van Bouwwereld.nl. Heeft u ook een bouwfout? Zend hem hier in

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Met deze wekelijkse nieuwsbrief blijf je op de hoogte van het laatste nieuws uit de bouwtechniek.

5 reacties op “Kabel pv-omvormer door kozijn

 • Theo.R

  Ik beken: mijn ballorige epistels zijn vaak met diep in de azijn gedoopte pen geschreven omdat de meeste onderwerpen in deze rubriek onnozelheden en/of bladvullingen zijn of “vage” foto’s die enkel giswerk opleveren. Ik ben overigens niet de enige die daar opmerkingen over maakt. Ik beloof hierbij dat ik mijn criticasters en mijzelf uit ons lijden zal verlossen en alleen nog reageer bij bouwfouten die deze kwalificatie verdienen. Ik schat in dat men dan goeddeels van mij verlost zal zijn waardoor ook mensen voor (georganiseerd?) primitief reageren worden behoed.

 • Theo Z

  @Theo B: gij zegt wat ik al jaren denk šŸ˜‰

 • Theo.B

  blah blah blah. Hoop gedram over dat het vroeger beter was. Blah blah de redactie moet beter opletten. Blah blah blah nog tien fouten op de foto die niets met het onderwerp van doen hebben. Blah blah blah vakmensen bestaan niet meer. Blah blah blah tot volgende week dan bral ik weer precies hetzelfde verhaaltje

 • Theo.S

  Ah, wat slordig weer. Vermoedelijk door een doe-het-zelver op de zondagmorgen gedaan. Weinig liefde voor de afwerking!

 • Theo.R

  Bouwfout? Ongetwijfeld het gevolg van slechte afspraken tussen opdrachtgever en installateur. Misschien ook het gebrek aan inzicht of “wat kan het mij schelen”? De voedingskabel fietst vast en zeker over de voorgevel. Dat is mooi! Als er dan iets fout is dan is het de slecht genaaide plooiband aan de hangzijde van het gordijn en het ontbreken van de eindstop in de rail. Maar dat interesseert kennelijk ook niet. Troost: het op de foto getoonde breiwerkje gaat schuil achter het gordijn als dat tenminste niet uit de rail schuift. Wat niet weet wat niet deert!
  Dit is eerder een onderwerp voor de rubriek “stupiditeiten”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.