Ga naar hoofdinhoud

Spouwmuur van polycarbonaat

Premium artikel

Je wilt een  Premium   artikel lezen.

 

Digitaal Basis

Onbeperkt  Premium   artikelen lezen vanaf €7,29 per maand

Bekijk de aanbieding

4 reacties op “Spouwmuur van polycarbonaat

 • @erik: ja
  @rb: ik wens u veel sterkte, geduld en reservemesjes
  @theo: u refereert waarschijnlijk aan een gebouw in Apeldoorn. Is daar spouwplaat van 25 mm/2400 grm2 met een u waarde van 1.85(r:0,54) toegepast. Totaal onvergelijkbaar met dit gevelconcept. Inderdaad hebben wij de architect gevraagd de bewoners goed te informeren. Ook hebben we de opdrachtgevers bij ons over de vloer gehad en duidelijk de beperkingen en aandachtspunten van Polycarbonaat gevels onder de aandacht gebracht. Het is belangrijk appels met appels te blijven vergelijken kijk ook eens op http://www.rodeca.nl. Het kan toch niet zo zijn dat al die opdrachtgevers/architecten niet weten waar ze mee bezig zijn.

  Peter Lindeman (rodeca systems)

 • Theo

  Leuk gebouw voor Nico Hendriks. Ik wacht af. Ik wens de opdrachtgever/eigenaar van de woning veel sterkte! Ooit heeft Wiel Arets een industrieel gebouwtje op een identieke manier uitgestoffeerd. Leuk bij de opening en direct daaropvolgend in de architectuurbladen. Na 3 à 4 jaar reeds kommer en kwel. Geen architectuurfotograaf meer te zien.

 • rb

  Dat wordt inbreken met een stanley mes…

 • Erik

  Ik ben heel benieuwd in hoeverre de buitengevel voldoet aan de gestelde eisen van inbraakwerendheid, weerstandklasse 2 NEN 5096, conform het Bouwbesluit.

  Met vriendelijke groet,
  Erik

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *